Ránk számíthatsz

Grófné Szerecz Diána vagyok

 

 napközi, óvónők, családi napközi, gyermekfelügyelet

Kaposváron élek férjemmel és két gyönyörű gyermekünkkel.
Mikor az első kisfiam még a pocakomban volt, rengeteg kérdés merült fel bennem a terhességről, a szülésről, a csecsemőgondozásról, gyermeknevelés szépségeiről és nehézségeiről egyaránt. Könyvekből és az internetről próbáltam tájékozódni. Miután 2009. novemberében megszületett szemünk fénye, azt hittem minden úgy lesz, ahogy előtte olvastam. Sajnos nem így alakult.
Ott álltam a síró csecsemővel és kérdések sora merült fel bennem, amire senki és semmilyen könyv nem készített fel. Szerettem volna elmenni egy olyan közösségbe, ahol kismamákkal beszélgethetek minden olyan témáról, ami számomra érdekes és fontos volt, és nem utolsó sorban, ahol a gyermekeink társaságban lehetnek. Elhatároztam, hogy létrehozok egy komplex baba-mama centrumot, ahol a kismamák minden segítséget megkapnak a várandósság kezdetétől a gyermekük óvodás korának végéig.

Térkép-elérhetőség

A babamamacentrum Kaposváron, a belvárosban található. A Temesvár u 15 szám alatt alakítottuk ki a klubunkat.

Ha levelet írnál: belvarosinapkozi@gmail.com (Grófné Szerecz Diána-klubvezető)
Telefonszám: 06-70/235-1135

Térkép:


Nagyobb térképre váltás

Így néz ki az utca, amikor virágzik a japáncseresznye.

Minden évben, ha csak egy hétre is, virágba borulnak a japán cseresznyefák pompást látványt nyújtva a környéken élőknek, és az arra látogatóknak.

Miért pont a belvárosban?

Nagyon sok kismama keresett meg azzal a kéréssel, hogy szeretnének egy olyan helyet, amit akár gyalogosan is könnyen el lehet érni a belvárosból. Másrészt az is szempont volt, hogy legyen ingyenes parkoló. Ezek alapján kerestünk helyszínt és találtunk rá erre a kis eldugott ékszerdobozra. 

 

Partnerünk

béres erika

Ha nincs kire támaszkodnod

Itt nagyon sok hasznos információt találsz

 Baba-mama centrum azonnali megoldásai

Legyél rajongónk!