Baba masszázs

A tanfolyam időtartama: 5x60 perc. 5 héten át, heti egy alkalommal csütörtöki illetve pénteki napokon.

A tanfolyam ára: 6000,- Ft
Helyszín: Aprajafalva Családi Napközi, Zöldfa u. 14.

Jelentkezz: belvarosinapkozi@gmail.com
tel: 06-70/235-1135

Amit hoznod kell:
takaró és egy vízhatlan pelenkázó alátét.

Mire jó a babamasszázs?

A babamasszázs nem a modern világ találmánya. Földünk sok országában évszázados hagyománya van a csecsemők és a gyermekek masszírozásának.

Bár a csecsemőmasszázsnak számos gyógyító hatása a van, hangsúlyozni kell, hogy ez nem orvosi kezelés, hanem egy remek eszköz a szülők kezében a kölcsönös kötődés elmélyítéséhez, bensőséges pillanatok eltöltéséhez, más családtagok bevonásához a csecsemő körüli teendők ellátásába.

 

 

babamasszázs Kaposváron
A masszírozott babák a betegségekkel szemben ellenállóbbak, kiegyensúlyozottabbak, nyugodtabbak, éber állapotban aktívabb a figyelmük és érdeklődőbbek. Kevesebbet sírnak, könnyebben alszanak el és alvásuk minősége is javul. A súlygyarapodásuk és fejlődésük kiegyensúlyozottabb.

Mikor lehet elkezdeni?

Általában babamasszázsként említik, de valójában a csecsemőmasszázsnak nincsenek életkori határai. Újszülött korban (6 hetes kortól) már elkezdhető és a felnövekvő gyermeken is alkalmazható kis változtatásokkal.

Mire számíthatok a masszázs után?

Rengeteg tanulmány készült a csecsemőmasszázzsal kapcsolatban, külföldön és Magyarországon is. A megkérdezett anyukák 97,4 %-a nagyon elégedett volt a babamasszázs segítségével elért eredményekkel (például: a felmérésben résztvevő babák között, az éjszakát végigalvó csecsemők száma megduplázódott).

A tanfolyamot nemzetközi okleveles csecsemőmasszázs oktató vezeti.

 

 

 

Partnerünk

béres erika

Ha nincs kire támaszkodnod

Itt nagyon sok hasznos információt találsz

 Baba-mama centrum azonnali megoldásai

Legyél rajongónk!